Op zoek naar een andere auto? Rijd je al jaren in een SEAT en wil je niks liever? Ga dan voor een SEAT occasion. Je wel in een gebruikte auto, maar dit scheelt enorm in de aanschaf van de auto. De zeer aantrekkelijke prijzen maakt het dat steeds meer mensen kiezen voor een SEAT occasion. Je kunt bij Vallei Auto Groep ervoor kiezen om maandelijks te betalen. Je betaalt dan maandelijks een vast bedrag met een maximale looptijd van vijf jaar. Geniet ook bij een SEAT occasion van fabrieksgarantie van een jaar. Natuurlijk kun je altijd terecht voor onderhoud, schadeherstel en overige reparaties.

De SEAT Altea

Sinds 2004 is de SEAT Altea op de markt en daarmee onderdeel van de nieuwere modellen. SEAT vernoemd de modellen naar een Spaanse stad. De Altea komt uit, je kunt het al raden: Altea. De voorzijde van dit model loopt vrij steil naar beneden. Dit opvallende en bijzondere design is wegens het succes doorgevoerd in de modellen: Toledo, Leon en Altea XL. De SEAT occasion is voorzien van lichtmetalen velgen en parkeersensoren aan de achterzijde. Naast privacy glas en climate control zijn er nog vele andere opties en accessoires mogelijk. De SEAT Altea is 5-deurs en met stof bekleed.

De SEAT Leon

Het eerste model van de SEAT Leon was een vijfdeurs hatchback die al in 1999 op de markt kwam. De auto is populair en bekend geworden om zijn sportieve uiterlijk. Vergelijkbaar met de SEAT Ibiza is ook de SEAT Leon erg populair onder de SEAT rijders. De betrouwbaarheid en betaalbaarheid van deze modellen zijn de grootste redenen voor de populariteit van de auto. Ook de SEAT occasions beschikken over goede kwaliteit door hoogwaardig gebruik van materialen. Vrijwel alle occasions zijn voorzien van navigatie, parkeersensoren, cruise control en lichtmetalen velgen. De auto is beschikbaar in diverse kleuren als zwart, wit en grijs.